Zoll AED Plus är en av Sveriges mest sålda hjärtstartare.

Den största fördelen med Zoll är att den, förutom att den är lätt att hantera, också guidar dig som användare rätt vid ett hjärtstopp. Det unika HLR-stödet hjälper dig att ge rätt djup på bröstkompressionerna (5-6 cm) och en metronom förenklar att hålla rätt takt. LCD displayen med instruktioner gör även Zoll lämplig för bullriga miljöer.
Fördelar med hjärtstartaren:
Enkel att använda
Unikt HLR-stöd
Tålig design

Så här använder du Zoll AED Plus
Enkel att använda. Zoll AED Plus är enkel att använda på många sätt. Den ger dig tydliga röstinstruktioner på svenska. LCD displayen ger dig anvisningarna i text. Bilder på displayen visar på ett tydligt sätt räddningsprocessens alla olika steg. Det gör bland annat att modellen är lämplig att använda på platser där det annars kan vara svårt att uppfatta röstinstruktioner, som till exempel i industrilokaler och i stora folksamlingar.

Unikt HLR-stöd. Zoll AED Plus är en av få hjärtstartare som både mäter djupet och frekvensen på bröstkompressionerna under hjärt-lungräddningen. Du får kontinuerlig feedback med uttryck som ”tryck hårdare” eller ”bra kompressioner”. Den här hjärtstartaren hjälper dig göra de rekommenderade bröstkompressionerna, med ett djup av 5-6 cm.

Tålig design. Zoll AED Plus har högt skydd för damm, smuts och vatten (IP 55). På så sätt kan du placera hjärtstartaren där den kan göra mest nytta, utan att begränsas av varken dammiga miljöer eller kalla och fuktiga miljöer.

Med 7 års garanti och 5 års hållbarhet på batterier och elektroder är Zoll AED Plus enkel att äga.
Till skillnad från många andra hjärtstartare är batterierna av standardtyp (Duracell/Varta) och kan därför enkelt bytas.

Du kan även känna dig trygg med att hjärtstartaren fungerar tack vare dess veckovisa självtester som säkerställer att den fungerar som den ska.

Skicka mig en offert / Boka en kurs

    * Alla fält är obligatoriska

    070-480 07 89
    Kontakta mig